Доступна спеція зупиняє ріст ракових клітин, лікує серце і має безліч інших позитивних факторів

Передусім йдеться про зменшення запалення

Куркумін, що є активним інгредієнтом куркуми, допомагає знизити ризик захворювання на рак і зупиняє ріст пухлини, коли його призначають разом з іншими лікарськими засобами.

Куркума славиться лікувальними властивостями, а аюрведична література підтверджує, що її можна використовувати як противірусний препарат.

Вона містить велику кількість антиоксидантів. Лабораторні дослідження показують, що куркумін має протираковий вплив на пухлинні клітини. 

Дослідження також показують, що в країнах, де куркума широко використовується для харчування, онкологічна захворюваність нижче. Куркума зменшує пухлини та запалення.

Потужні антиоксиданти цієї спеції також знижують рівень холестерину у людей із серцево-судинними захворюваннями.

Куркуму можна вживати при лікуванні або для профілактики цілого ряду захворювань, включаючи діабет, підвищений холестерин, а також хворобу Альцгеймера. 

При прийманні куркуми як ліків звичайна доза становить 400-600 міліграмів, яку приймають три рази на день. Але, якщо куркуму вживати у їжу у великих кількостях, це може спричинити розлад шлунка, діарею, запаморочення та головний біль. 

Споживання у великих кількостях добавок із куркумою значно збільшує рівень оксалату в сечі, а це підвищує ризик утворення каменів у нирках, - попереджають фахівці.

Тож у всьому треба знати міру, і варто проконсультуватися з лікарем. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень