Донна з «Беверлі-Хіллз» живе з 5 дітьми у фургоні: що стало з актрисою 90-х років (ФОТО)

Зараз вона розлучається з чоловіком

50-річна зірка серіалу «Беверлі-Хіллз» Торі Спеллінг вирушила у подорож зі своїми дітьми, аби відволіктися від процесу розлучення. Нагадаємо, у серіалі її звали Донна, там вона грала роль цнотливої дівчини, яка дуже боялась суворих батьків. У реальному ж житті актриса – більш смілива.

Вона вийшла заміж за актора Діна Макдермотта і народила 5 дітей. Проте стосунки, як кажуть, дали тріщину, і пара вирішила розлучитися. Тож Торі взяла своїх дітей і поїхала у подорож по Каліфорнії фургоном, у якому можна й одночасно жити.

Вона подорожує на автофургоні.

 

Будинок на колесах різко контрастує з особняком у стилі французького замку за 165 мільйонів доларів, у якому вона виросла зі своїм батьком, телемагнатом Аароном Спеллінгом.

Як склалась доля Торі Спеллінг?

Торі Спеллінг мала надзвичайно успішну телевізійну кар'єру, але її завжди критикували за те, що вона отримала роль у надпопулярному «Беверлі-Гіллз», завдяки своєму батькові. Пізніше Торі знімалася у фільмах «Дуже страшне кіно 2», «Крик 2» та багатьох фільмах і серіалах, на кшталт «Зубастий торнадо».

Але успіх «Беверлі-Гіллз» повторити не могла.

У наступні кілька років Спеллінг бралася за будь-яку роботу на телебаченні, яка допомагала їй сплачувати рахунки. Вона також запустила власну лінію прикрас, а у 2007 році разом із чоловіком Діном Макдермоттом запустила реаліті-шоу під назвою Tori and Dean Inn Love, у якому також бере участь син пари Ліам.

Торі Спеллінг написала кілька книг, зокрема й мемуари.

Багато хто був упевнений, що Торі та її брат отримають значну частину статків Спеллінга після його смерті у 2006 році. Але все успадкувала його дружина Кенді.

І зрештою Торі отримала менше мільйона, як і її брат Ренді.

Торі не раз опинялася на межі банкрутства. У 2016 році на її з чоловіком майно було накладено арешт у розмірі 260 тисяч доларів, а після з'ясувалося, що вона винна American Express 38 000 доларів.

Романи та чоловіки

За чутками, Торі Спеллінг зустрічалася не тільки з партнерами по серіалу, але також із Вінсом Нейлом із Mötley Crüe, сином Джона Леннона Джуліаном, зіркою «Мелроуз Плейс» Патріком Малдуном і навіть, з чуток, із Жаном-Клодом Ван Даммом.

Її першим чоловіком став режисер і сценарист Чарлі Шейніан. Шикарне весілля у 2004 році зіграли у маєтку Спеллінгів. Щоправда, вже через рік Торі зрадила чоловіка з актором Діном Макдермоттом, який був одружений. Після скандального розлучення пара одружилася на тропічному острові.

І з 2006 року Дін і Торі завели п'ятьох дітей і мало не розлучилися через його зраду. Але у 2010 році вони повідомили, що працюють над своїм шлюбом, тож розлучення скасовується.

Що робить Торі Спеллінг зараз

Наразі донька найвідомішого продюсера в історії Голлівуду продовжує зніматися в реаліті-шоу, написала кілька книг, пережила кілька нервових зривів і час від часу продовжує відчувати проблеми з грошима.

Джерело: focus.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень