З ними нічого не побудуєш: знаки Зодіаку, які не підходять для стосунків

З ними може бути лише пристрасть

Стосунки – складна річ, яка потребує багато спільної праці. Однак деяким людям, як би вони не старалися, мало пасує модель романтичних стосунків з кимось. Зокрема, астрологи кажуть, що кільком представникам знаків Зодіаку будувати стосунки виходить найважче.

Близнюки

Представники цього знака – дуже непостійні люди. У них часто змінюється настрій, що, звичайно, впливає на їх половинки. Також Близнюки люблять яскраві враження та свободу. Тому часто у стосунках вони стикаються з невдачею просто через те, що не готові йти на компроміс і самопожертву.

Стрілець

Стрільці цінують емоції та враження, а також люблять подорожувати. Вони дуже незалежні, через що побудувати з ними серцозні взаємини складно. Крім того, вони часто не вміють стримуватися, а це провокує скандали та сварки. Жити в таких умовах витримає не кожен.

Водолій

Водолії часто відчувають себе зайвими у стосунках і взагалі дуже не люблять обмеження. А такими їм можуть показатися навіть звичайні побутові речі у сім’ї. Вони дуже цінують ментальний зв'язок, а під час негараздів стають холодними та неуважними до своїх партнерів. Це легко може призвести до розриву.

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень