Домагався цього майже 8 років: Путін назвав свої умови для вирішення конфлікту в Україні

Наразі влада України на такі умови не йде

Президент РФ Володимир Путін назвав умови для вирішення конфлікту в Україні. Він заявив, що для врегулювання ситуації на Донбасі українській владі треба сісти за стіл переговорів з представниками терористичних організацій «ЛНР» і «ДНР».

Про це Путін сказав під час переговорів із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком:

Все, що потрібно зробити Києву – це сісти за стіл переговорів з представниками Донбасу і узгодити політичні, військові, економічні та гуманітарні заходи із завершення конфлікту.

Також Путін поскаржився Лукашенку, що захід «поки не сприймає російські ідеї щодо гарантій безпеки». При цьому він запевнив, що Росія готова йти дипломатичним шляхом розв’язання проблеми, але за умови, що всі питання будуть розглядатися «без відриву від основних російських пропозицій».

Президент РФ наголосив, що запорука відновлення миру – це виконання «Мінських угод» і додав, що чим раніше Київ почне переговори з бойовиками «тим краще».

Джерело: Патріоти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень