Путін хоче захопити 8 областей України: в ООС назвали ймовірну дату вторгнення

До можливого нападу менш як місяць, кажуть в ООС

Війська Російської Федерації можуть атакувати Україну після 20 лютого 2022 року. Таку дату одного з можливих сценаріїв нападу РФ озвучили у командуванні Операції Обʼєднаних сил. Про це розповів британському виданню The Times командувач ООС генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

- За одним з різноманітних сценаріїв, після 20 лютого можливе вторгнення, адже у Китаї завершаться Олімпійські ігри, а в Білорусі – спільні з Росією військові маневри.

 

Це дата, яка непокоїть нас, – зауважив Олександр Павлюк.

Він наголосив, що російська влада хоче зазіхнути одразу на 8 ключових регіонів разом з Дніпром, Одесою та Харковом, вдаривши одразу по кількох напрямках. 

За його словами, у разі втілення такого сценарію – Україна програє всі основні військові та промислові потужності, зокрема, вихід до Чорного моря.

Відомо, що Росія розгорнула 54 бойові тактичні групи разом з 36 балістичними ракетами середньої дальності «Іскандер», деяким під силу досягнути Києва. Павлюк наголосив, що до спротиву залучать не лише армію, а й територіальну оборону.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень