Долар буде по 40 грн: Українцям радять скуповувати валюту

Коли очікувати підвищення курсу

До середини липня, ймовірно, долар становитиме 40 гривень.

Економічний експерт Олексій Кущ розповів, що на гривню чекають непрості часи, тому заощадження, якщо вони є, українцям краще зберігати в доларах. Причому долар у цьому плані виглядає привабливішим не лише у порівнянні з гривнею, а й у порівнянні з євро.

Експерт зауважив, що через низьку облікову ставку євровалюта неминуче буде схильна до девальвації. А ось долар, завдяки вищій обліковій ставці Федеральної резервної системи США, почуватиметься впевненіше і міцніше.

На користь долара говорить і той факт, що економіка США має профіцит енергоресурсів і не залежить від зростання цін на них, тоді як ЄС та Азія змушені енергоресурси імпортувати, що знову ж таки негативно впливає на стабільність їхньої валюти, – пояснив Олексій Кущ.

Разом з тим експерт радить зберігати  частину бюджету у гривнях. Йдеться про суми, відкладені на найближчі поточні витрати.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень