Ті, кого виключили з переліку – знову зможуть отримати субсидію

Навіть особи, які купували валюту

У неопалювальний період переважна більшість українців отримують субсидію автоматично. Уряд крім того, дозволив призанчити субсидію й особам, які отримали чи купували валюту. Хоча до війни, їх з переліку субсидіантів виключили.

Йдеться про людей, які отримали валюту від благодійних організацій або купили для оплати лікування чи навчання.

 

За законом раніше субсидію не призначали, якщо будь-хто з членів домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням за субсидією вчиняв угоди з купівлі іноземної валюти (готівку чи безготівку) на загальну суму, що перевищує 50 тисяч гривень. З квітня до цього пункту було внесено зміни.

У травні розпочнеться автоматичне перепризначення субсидій для всіх одержувачів, яким субсидія була призначена на опалювальний період 2021-2022 років. Перерахунок проводитиметься на підставі інформації, що є в органах соцзахисту з оновленням даних про доходи осіб ПФУ та ДПС.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень