Колишній міліціонер, фінансист та правознавець відбиратимуть в охоронці на Рівненщині?

До комісії з добору кандидатур у поліцію охорони хочуть включити представників громадськості

Це 28-річний Олександр Дроздюк, який працює головним спеціалістом з питань правової та організаційно-методичної роботи обласного комітету профспілки Рівненської обласної профспілкової організації працівників державних установ. Має освіту правознавця після закінчення Волинського національного університету імені Лесі Українки. Включити до комісії Олександра Дроздюка просить президія обласного комітету профспілки Рівненської обласної профспілкової організації працівників державних установ.  

Друга особа - це 35-річна Юлія Карнасевич, яка до серпня 2016 року працювала фахівцем у банку "Михайлівський". Має педагогічну освіту (спеціальність "вчитель фізики, математики, астрономії та ОБЖД") після закінчення Рівненського державного гуманітарного університету та економічну - спеціаліст з фінансів та кредиту Європейського унвіерситету. За вкулючення її до комсіїі з відбору поліцейських клопоче рівненська поетеса Неоніла Диб'як, зазначаючи, що Юлія Карнасевич виявляє жвавий інтерес до роботи поліції і мріяла працювати у правоохоронних органах.   

За третього представника громадськості у комісію з добору поліцейських клопоче рада спілки ветеранів та пенсіонерів Рівненського вищого професійного училища держслужби охороони при МВС України. Це 64-річний Петро Гарват, який працює у Національному університеті водного господарства і природокористування на посаді заступника директора інституту права. Має освіту правознавця після закінчення Ленінградського вищого політичного училища МВС СРСР. Петро Гарват - з 20-річним досвідом роботи в міліції (з 1980 по 2000 рік). Пройшов шлях від рядового до полковника. Був на посадах начальника Кузнецовського міськвідділу міліції, заступника начальника Рівненського облуправління міліції. Очолював представництво уповноваженого ООН з захисту прав людини на Рівненщині. Був керівником облорганізації ВО "Батьківщина".

За ці кандидатури обласну раду просить управління поліції охорони в Рівненській області. Питання про включення їх до складу комісії з відбору у поліцію охорони депутати розглянуть на найближчій сесії Рівненської облради. 

 

   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень