Депутати відповіли, чи законно видобуває «Укрбурштин» каміння на Рівненщині

Зокрема, рішення ухвалили під час поїздки на Сарнещину, в урочище Гальбин

Нагадаємо, нещодавно до обласної ради звернулися громадські активісти, які заявили, що на території Сарненського району підприємство «Українські поліметали», що є дочірнім підприємством «Укрбурштину», незаконно видобуває «сонячне каміння».

Незважаючи на переконання депутатів, що це підприємство має всі ліцензії, активісти вимагали представників влади виїхати на місце та перевірити.

І такий «рейд» відбувся. Група в складі заступника голови ОДА Олексія Бучинського та депутатів обласної ради Володимира Валявки та Олександра Васильєва виїхала в урочище Гальбин. Там вони зустрілися з представниками підприємства, що здійснює видобуток, та попросили відповідні документи. Далі пряма мова:

Керівництво компанії повністю відповіло нам на всі запитання, які ми задавали. Сьогодні під час президії поступив пакет документів: копії документів, які ми просили вчора на зустрічі.

Втім, депутати все ж звернуться до Держгеокадастру та Міністерства економіки з проханням надати їм відповідні дані про законність цього видобутку.

Громадські активісти у відповідь на такий висновок депутатів подали звернення, в якому просили зменшити площу, на якій працює підприємство, з 1000 до 10 Га.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень