Радник Авакова атестував поліцейських, які служать в бурштиновому краї (ФОТО)

Сьогодні, 22 жовтня, атестацію проходили поліцейські приданих сил, які зараз несуть службу на Сарненщині, а саме бійці одеського спецбатальйону «Шторм». Радник міністра МВС України Іван Варченко особисто приїхав до Сарн та зібрав бійців приданих сил для проходження атестації.
[media=72301]
Частина бійців підрозділів поліції особливого призначення несе чергування в зонах видобутку бурштину на території Рівненської, Волинської та Житомирської областей. Комісією було прийнято рішення про атестацію їх за місцем бойового чергування.
[media=72299]
Як пояснив радник міністра Іван Варченко, такий варіант атестації був прийнятий для того, щоб жоден боєць не пройшов повз увагу атестаційної комісії. А вона, у свою чергу, вишуковуватиме кращих з кращих.

«Ми завершуємо переатестацію усіх добровольчих наших підрозділів поліції особливого призначення. Ми атестуємо їх як на місцях постійної дислокації, тобто на тих територіях, де вони перебувають у кожній області, так і в місцях, де вони на сьогоднішній день проходять службу, зокрема в бурштинових краях. Сьогодні в Рівненській області проходить переатестацію тридцять чоловіків загону батальйону «Шторм» Одеської області», — зазначає радник міністра Іван Варченко, який входить до складу атестаційної комісії.

Крім радника міністра, ШТОРМівців атестували головний інспектор Департаменту поліції особливого призначення Дмитро Бутуринський та начальник сектору управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області Валерій Юлдашев.
[media=72300]
Складати іспити правоохоронці прийшли у всеозброєнні, бо одразу по закінченні співбесіди — на пости. Першим, хто «відстрілявся» став Ігор Арнаут. Співбесіда з членами комісії, каже, пройшла добре. Ділиться, що хоче закінчити навчання і продовжувати служити в поліції. Майже усі бійці, які зараз проходять атестацію, несли службу у зоні АТО і це для членів комісії важливий фактор.


«Вони мають, як мінімум, два з трьох «П»: порядність і патріотизм, а професіоналізм – це те, що здобувається з часом і, я думаю, що всі ці люди достатньо мотивовані, вони обов’язково стануть кращими в Україні», — каже радник міністра Іван Варченко. Він зауважує, що не оминула атестаційна комісія й ті підрозділи, які зараз перебувають у зоні антитерористичної операції на сході нашої країни.

 

Остаточні результати засідання атестаційної комісії стануть відомі вже протягом наступного тижня.
Як зауважив Іван Варченко, добровольчі підрозділи поліції особливого призначення він розглядає як кузню кадрів. Хлопцям і дівчатам, які служать в цих підрозділах, пропонуватимуть підсилити базові структури Національної поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень