На Рівненщині бурштинокопач злякався поліції (ФОТО)

20 жовтня близько четвертої ранку на вулиці Буковинська патрульні помітили чоловіка із підозріло великою сумкою. Під час його затримання один із поліцейських отримав тілесні ушкодження.

Як тільки поліцейські вирішили перевірити його особу, чоловік кинувся навтьоки. Під час його затримання він чинив опір і вдарив одного з поліцейських по голові. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час поверхневого огляду та речей у його сумці було виявлено понад десять кілограмів бурштину-сирцю.

Потерпілого патрульного поліцейського госпіталізували до медзакладу з підозрою на струс головного мозку.

Зловмисником виявився 37-річний рівнянин. Виправдовуючись за побиття патрульного, злукавив, що розгубився і боїться поліцейських. Одна із версій слідства, що бурштин зловмисник мав намір переправити та збути в Польщі, оскільки працює водієм на міжнародному рейсі «Рівне-Варшава».

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень і затримали. Він утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується також питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень