Тренуватись в Анталії буде обурена коментарями у соцмережах легкоатлетка з м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

Наталка Прищепа – Кроль насправді задоволена умовами, в яких тренується

Наталя Прищепа. Фото з її сторінки у Фейсбуці.

Рівнянка Наталя Прищепа готується до Олімпіади 2020 в дуже поганих умовах. Про це повідомив директор телеканалів «Футбол» Олександр Денисов у Фейсбуці. 

Коментарі під постом Олександра Денисова викликали обурення самої спортсменки – Наталі Прищепи.

наталя Прищепа під час тренування, про яке "гудуть" соціальні мережі. Скрін з відео Олександра Денисова.

Прояснити ситуацію пресслужба Федерації легкої атлетики України попросила головного тренера збірної України з видів витривалості Сергія Романчука:

- Я бачив це відео. Бачили його і Наталія Прищепа та її наставник Андрій Попеляєва, і вони дуже здивовані та обурені коментарями, які з’явилися поруч з тим постом.

 

Я розмовляв з Андрієм Володимировичем. Згідно з індивідуальним планом підготовки вони з Наталією зараз займаються загальнофізичною підготовкою, для цього обрали рідне місто, бо їх там влаштовують всі умови. В залі, в якому зняте відео, комфортна температура, і вони вдячні його господарям за гостинність.

 

В розпорядженні Наталії Прищепи також зал кікбоксингу, інші спеціалізовані приміщення, необхідні для даного етапу підготовки. А вже досить скоро, 10 березня, Наталія Прищепа та Андрій Попеляєв вирушать на збір до турецької Анталії, де відбудеться наступний етап підготовки атлетки до олімпійського сезону.

Додам, що раніш в зимовий період Наталія, як і всі інші рівненські атлети, вдома займалися в підтрибунному приміщенні стадіону «Авангард». В тому залі умови дійсно були неналежними.

 

Але наразі триває повна реконструкція цієї арени – як відкритого стадіону, так і легкоатлетичного манежу, який входитиме до складу цього комплексу.

Невдовзі делегація ФЛАУ на чолі з президентом Легкої атлетики України Ігорем Гоцулом відвідає Рівне, аби проконтролювати виконання робіт на стадіоні, інформує пресслужба ФЛАУ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень