До відставки путіна закликали на мітингу в росії

Мітингували проти росту цін

До відставки путіна закликали на мітингу у Читі, що в Забайкаллі росії. Відповідний пункт внесли у резолюцію. Цей мітинг провели 4 червня. 

На мітингу учасники закликали владу звернути увагу на високі ціни та низькі зарплати. Вони вимагали запровадити додаткову допомогу всім громадянам росії, індексувати зарплати та пенсії і демонополізувати ринок продовольчих товарів.

Вони називали такі причини зростання цін у Забайкальському краї:

– Перший аспект - зовнішньополітичний: запровадження санкцій і так далі, - каже організатор мітингу Олександр Жданов.

 

- Другий - суто спекулятивний, коли низка підприємців на тлі ситуації, що склалася, необґрунтовано підняла ціни.

 

Також це робота влади, коли немає належного контролю за ціновою політикою: ця проблема особливо відчутна у віддалених регіонах країни.

Читинець Володимир Міроничєв запропонував додати до проєкту резолюції питання відставки президента росії владіміра путіна. І пояснив:

– За чинного президента економічна політика не веде до збагачення народу Росії. І навіть до збереження того, що ми вже маємо. З кожним роком життя стає гіршим.

 

На початку його правління ми ще могли спостерігати якесь економічне зростання, але потім стався спад. І це з огляду на те, які колосальні можливості має росія.

Пенсіонерка Ельвіра Черемних заявила, що в Росії більше немає соціальної захищеності.

– У нас велике розшарування між олігархами та звичайним народом. У кризові дні підтримку отримують перші, простий народ залишається осторонь.

 

Сьогодні ціни знову зростають. Що вкотре стало причиною - питання до влади.

 

Чи вплинула на зростання цін «спецоперація»? Не буду про це говорити, я і так за пост в соціальних мережах на цю тему була затримана на 3 дні, - сказала вона.

Проєкт резолюції разом із внесеними поправками було прийнято присутніми одноголосно. За словами активістів, наступний мітинг пройде на початку липня після підвищення тарифів на ЖКГ.

Джерело: sibreal.org

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень