Психіатр пояснив, чому так часто говорять про операції і рак у путіна

І чому це ніхто офіційно не підтверджує

Там, де існує брак інформації, виникають чутки, підозри і фантазії, вважає лікар-психіатр Борис Херсонський. А причина цих фантазій - те, що ситуація у світі дуже напружена і вона має якось вирішитися. 

Я думаю, що ці зливи про стан здоров'я путіна мають два моменти.

 

Перший висловлений цілком ясно: хтось просто хоче, щоб цієї людини не було, і здійснене фантазійне бажання виплескується на сторінки преси.

 

Але є й друге. Якщо раптом Путін смертельно хворий, якщо він піде протягом найближчих місяців, навіщо тоді посилювати санкції, робити такі кроки, які можуть бути незворотними? Давайте поки що все ослабимо і залишимо шлях назад, оскільки це може бути ненадовго. На мою думку, це єдиний варіант, у якому було б зацікавлене путінське оточення.

Втім, зауважив лікар, існує медична етика, згідно з якою не можна розголошувати діагнози і стан здоров'я пацієнта. Але коли йшлося про керівників країни, навіть про Сталіна, це друкувалося на перших сторінках газет. Але щоб відкрито про стан здоров'я говорити, треба, щоб суспільство було відкртим, і щоб хворий був мужнім. 

Джерело: Радіо Свобода

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: путін
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень