Арестович розповів, скільки військових росія щодоби втрачає у війні проти України

Все залежить від розмаху

За добу війни проти України російські війська втрачають 250-400 людей убитими.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

Добові втрати російських військових на всіх фронтах наразі складають 250-400 людей убитими — залежно від розмаху. Тому це все казки, що не зазнають втрат.

 

Дійсно, це не такі втрати, як були у перші півтора місяця так званої «спецоперації», коли гинуло до тисячі росіян в день. Але 250, навіть в середньому 300-350 людей вони втрачають точно. І плюс ще поранені, – каже Олексій Арестович.

За його словами, через погане медичне забезпечення у росіян убитих більше, ніж поранених. Тому говорити про традиційне військове співвідношення «один до трьох» (ред. – один убитий, троє поранені) не доводиться.

На всіх етапах надання допомоги та евакуації це не виходить у росіян (ред. – рятувати життя поранених). Тому багато окупантів помирають ще до доправлення до госпіталів, – розповів Арестович.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень