Для мільйонів українців зафіксували ціну на газ до кінця війни

А також на шість місяців після закінчення воєнного стану

Підготовка до нового опалювального сезону в Україні вже почалася. Кабмін затвердив Постанову про запровадження фіксованої ціни на газ на час воєнного стану та протягом шести місяців після його завершення компанією «Нафтогаз».

На сьогодні більшість операторів ГРС перейшли у власність держави. Уряд планує стабілізувати постачання блакитного палива споживачам та забезпечити стабільну роботу української газотранспортної системи.

 «Нафтогаз» – постачальник останньої надії.

Усіх споживачів, яких більше не можуть обслуговувати постачальники, перевели на контракти з «Нафтогазом», це майже 9 мільйонів домогосподарств.

Нещодавно клієнтами компанії стали ще 1,3 млн українців, які отримували газ від підприємств «КиївГазЕнерджі», «Лубнигаз-Трейдинг», «Газ Ресурс Компані», «Тернопільміськгаз», «Уманьгаз Збут», «Черкасигаз Збут».

Для всіх українців на обслуговуванні «Нафтогазу» встановили фіксований тариф, який становить 7,96 грн за кубометр з ПДВ, без вартості транспортування. Усі контракти було переоформлено автоматично.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень