130 контрактів за 3 роки: «Рівнегаз» успішно інтегрується в європейський простір

Це дозволяє стабільно і без перебоїв доставляти газ для 267 тис. споживачів Рівненщини

«Рівнегаз» успішно інтегрується у європейський простір. З 2019 року Регіональна газова компанія, під брендом якої працює АТ «Рівнегаз», підписала 130 контрактів з країнами Європи.

Це дозволяє рівненським газовикам виконувати взяті на себе зобов’язання щодо стабільної та безперебійної доставки газу для 267 тис. споживачів краю.

Підприємство модернізує газові мережі на території області, проводить заміну старих сталевих газопроводів на сучасні поліетиленові, а ще – встановлює нові лічильники газу і комбіновані будинкові регулятори тиску.

– Ми працюємо над залученням світових брендів виробників газового обладнання. Впроваджуємо дистрибуцію газових котлів через наші сервіси, їх реалізацію, встановлення та обслуговування, – каже голова правління «Рівнегаз» Павло Козюк.

До речі, у межах партнерства з європейськими компаніями фахівці АТ «Рівнегаз» вже успішно пройшли низку навчань за кордоном з питань метрології, повірки лічильників, використання та обслуговування газових котлів різних моделей та систем.

І попри всі складнощі воєнного стану, газорозподільна система потребує постійної уваги та інвестицій. Технологічна інтеграція газорозподільної галузі в Європу дозволяє підвищувати безпеку і впроваджувати новітні інноваційні технології.

Саме тому важлива своєчасна оплата послуги розподілу газу, адже це єдине джерело надходжень для модернізації мереж.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень