Дівчина родом з Рівненщини виграла тенісний турнір ($ 250 000)

Для 27-річної українки це третій титул WTA в кар'єрі і перший в сезоні

Українська тенісистка Леся Цуренко тріумфом завершила свої виступи на турнірі Abierto Mexicano Telcel. Леся народилася у Володимирці Рівненської області. Зараз мешкає у Києві.

У фіналі змагань Цуренко протистояла француженці Крістін Младенович, яку українка обіграла у двох сетах 6:1 та 7:5. Призовий фонд змагань складає 250 тисяч доларів.

Я дуже рада ось так почати сезон: в Хобарті дійшла до півфіналу і ось тепер перемогла тут. Виграти третій з трьох фіналів – дуже круто, я дуже рада. Виграти цей турнір просто приголомшливо. Матч був дуже складний; у першому сеті я відчувала себе комфортно, але в другому занервувала. Вона стала грати краще, а мене затиснуло через близькість титулу. Вона змусила мене показати свою кращу гру, тому що постійно атакувала. Я намагалася зосередитися на собі й робити все, що могла. Дуже рада, що в підсумку змогла перемогти, - сказала після перемоги Цуренко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень