Дворазова чемпіонка з плавання показала рівненським школярам, як розминатись

Вона особисто робить це перед кожним тренуванням

В Рівному відбувся черговий етап Всеукраїнського проекту Національного олімпійського комітету України «Do like Olympians» («Роби як олімпійці»). Мета проекту – привернення уваги дітей до активного та здорового способу життя й олімпійського руху через зустрічі зі спортсменами.

Розпочався захід з вітальних слів голови Відділення національного олімпійського комітету України в Рівненській області Миколи Петренчука. Він привітав учнів Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 та познайомив їх з дворазовою чемпіонкою Європи з плавання Катериною Дікіджі. 

Школярів насамперед цікавило, як досягнути першого місця на олімпійському п’єдесталі. Частина присутніх дітей вже займається різними видами спорту.

Особливо добре закарбувалися молодим спортсменам поради з режиму сну, тренувань та раціону. 

Також майстер спорту провела для них інтенсивну розминку під музику, акцентуючи увагу на вправах, котрі сама завжди виконує перед тренуваннями.

Катерина Дікіджі розповідає, що в плаванні задіяні усі частини тіла, а тому до тренувань потрібен комплексний підхід. Це дозволить достатньо розім’яти м`язи і суглоби та мінімізує можливість отримати травму.  Діти застосували поради на практиці, щоб підготуватись до змагань, які для них підготували організатори.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень