Дівчинка зламала руку у пральній машинці: як покарають матір 5 дітей (ВІДЕО)

У дитини складний перелом

Стали відомі подробиці про батьків 2-річної Дарини з міста Костопіль, яка отримала складний перелом правої руки. Нагадаємо, дитина запхала руку в пральну машину старого зразка, що не блокується під час роботи.

Мама в цей момент відвернулася до інших дітей.

Сусіди жінки розповіли, що це нещасний випадок. Маму просять не винити, бо відійшла перевірити, як старші діти вчать уроки. Відомо, що жінка сама виховує аж п'ятеро дітей. Двоє дівчаток — 4 і 6 років — мають серйозні вади здоров'я. Сама Тетяна не захотіла розповідати про інцидент, хоча всі сусіди «горою стоять» за багатодітну.

- За дітьми дивиться. Вони її дуже люблять. І допомагають інші дітки дуже їй, - каже сусідка Віта Довгалюк.

 

- Діти охайні, надворі постійно гуляють якимось булками чи пирогами. Діти нагодовані, вона дуже за ними дивиться. Я не можу сказати, що родина неблагополучна, додає Раїса Галичиновська.

Даринка отримала складний перелом правої плечової кістки. Руку медики врятували, не довелося навіть робити операцію.

- Відламки співставлені добре, вдалося врятувати ручку без оперативних втручань. Зафіксували гіпсовою пов'язкою, — розповів завідувач травматології Рівненської обласної дитячої лікарні Ігор Яковець.

У стаціонарі дівчинку не залишили. Даринка лікуватиметься вдома. Через тиждень мамі рекомендували зробити обстеження, щоб перевірити як зростається ручка.

За неуважність матір у поліції не каратимуть. Родина не перебуває на обліку як неблагополучна. Тетяні проведуть лише виховну бесіду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень