«Дівчат ґвалтували поряд із тілами їх мертвих друзів»: ХАМАС на Фестивалі Миру (ВІДЕО)

«Різанина як у фільмі жахів» (С)

За даними пошуково-рятувальної організації Zaka, на місці проведення фестивалю  Supernova в Ізраїлі знайшли щонайменше 260 тіл загиблих.

Серед них дуже багато зґвалтованих дівчат та жінок.

Напад на фестиваль Supernova стався 7 жовтня.

 

Згідно з кадрами в соцмережах та розповідями очевидців, ХАМАС з'явився на території заходу і почав розстрілювати всіх, хто там був, а також брати людей у заручники.

Дорогу від фнстивалю, якою намагалися втікати люди, тепер називають "Дорогою смерті"

Як повідомляє ВВС, одна з учасниць на ім'я Ортель розповіла, що першою ознакою того, що щось не так, стали сирени на світанку, які попереджали про ракетний обстріл, але сам напад стався пізніше.

Бойовики одразу почали стріляти та вбивати людей.

«Вони вимкнули електрику і з'явилися раптово, нізвідки. [Озброєні люди] увійшли всередину і відкрили вогонь в усіх напрямках.

 

Півсотні терористів, одягнені у військову форму, прибули на мікроавтобусах», — розповіла вона ізраїльському каналу 12.

За її словами, учасники фестивалю намагалися втекти – люди бігли пустелею і сідали у свої автівки, щоб виїхати, але там були джипи з бойовиками, які відкрили вогонь по автівках.

«Вони стріляли автоматними чергами, тоді всі зупинили свої машини й побігли. Я заховалася у дереві, а вони просто почали хаотично стріляти по людях. Я бачила розкидані тіла поранених».

Майданчик фестивалю – з трьома сценами, зоною для наметів, баром та фудкортом – розташовувався в пустелі Негев біля кібуци Реїм.

Це неподалік від сектору Газа, звідки на світанку 7 жовтня ХАМАС переправився, щоб розпочати атаку. Члени угруповання проникли в міста і села, взявши в заручники десятки людей.

Всі знали про ймовірність у цьому районі ракетного обстрілу, але напад, стрілянина та вбивства…

 

Цього ніхто чекати не міг. Людей охопила паніка. Вони тікали полями, пробували сідати в авто, але їх розстрілювали на місці

Гілі Йоскович розповіла ВВС, як ховалась у саду помело. «Вони переходили від дерева до дерева і стріляли. Я бачила, як довкола вмирали люди. Я лежала дуже тихо. Не плакала і нічого не робила».

Інший свідок розповів 12 каналу, що це були «чотири-п'ять годин фільму жахів… Ми бігли як божевільні, це було просто божевілля»

«Це була різанина», - каже Янів, медик швидкої допомоги, якого викликали на фестиваль.

 

«Я ніколи в житті не бачив нічого подібного. Це було все сплановане. Коли люди намагалися вийти проходами за територію фестивалю, їх там чекали групи терористів і починали відстрілювати».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень