Дівам – вдалий період, Козерогам - критика: гороскоп на 14 грудня

ОВНИ

Цього дня вас мало цікавитиме думка вашої коханої людини з приводу того, що ви робите чи думаєте. Обережніше! Людей ображати не можна.

ТЕЛЬЦІ

Не будьте собакою на сіні. Дайте вашому партнеру можливість знайти себе. Він не зобов'язаний весь свій час витрачати виключно на вас. Та й вам така поведінка незабаром набридла б.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня тривога за майбутнє буде займати більшу частину ваших думок. Не накручуйте себе – найближчим часом жодних негативних змін у вашому житті не передбачається.

РАКИ

Уникайте конфліктних ситуацій. Якщо відчуваєте, що можете вибухнути, то краще відкладіть усі зустрічі та важливі справи.

ЛЕВИ

Вам, можливо, доведеться займатися робочими проблемами. Довіряйте своїй інтуїції, але не відмовляйтеся й від інших джерел інформації. Чим більше ви дізнаєтеся, тим менша ймовірність помилки.

ДІВИ

У вашому житті почався вдалий період. В тому числі й для ризикованих угод. Ви з усього зумієте отримати вигоду, тому вашим успіхам можна тільки позаздрити!

ТЕРЕЗИ

Повеселитися можна безкоштовно, особливо якщо гроші потрібні для більш серйозних цілей. А можна й просто побути вдома.

СКОРПІОНИ

Вам варто зайнятися домашніми справами. Порядок у домі сприяє порядку в голові. Якщо вдома усе на своїх місцях, то й думається легше.

СТРІЛЬЦІ

У вас з’явиться раптове бажання змінити все навколо.  Оточуючим дуже пощастить, якщо у своєму прагненні реформувати все, ви обмежитеся розгромом власного будинку.

КОЗЕРОГИ

Зірки рекомендують вам не ображатися на критику від коханої людини. Спробуйте сприйняти її максимально адекватно та навіть застосувати на практиці. Можливо, ваша половинка сама злякається результатів своїх порад і візьме свої слова назад.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ніщо не буде випадковим, тому зірки рекомендують звертати увагу геть на все. Уважно слухайте, що вам говоритимуть та спостерігайте за діями людей. Можливо, знайдете щось дійсно важливе та цінне.

РИБИ

Не варто доводити ситуацію до тієї стадії, коли з нею вже не можна нічого зробити. Проблеми варто вирішувати зараз. Бажано у першій половині дня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень