Діти з сімей Героїв Небесної сотні та Героїв АТО відвідали цирк (ФОТО)

Безкоштовні запрошення надали

13 та 14 серпня, завдяки запрошенням, які безкоштовно надала адміністрація цирку "Гранд", що завітав до нашого міста з оновленою програмою"Венеціанський карнавал на льоду", Рівненським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до перегляду шоу-програми було залучено дітей із сімей загиблих учасників АТО, дітей героїв “Небесної Сотні” дітей вимушених переселенців зі сходу, а також дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

60 діток та супроводжуючих отримали неймовірні враження від виступу жонглерів, еквілібристів, акробатів, повітряних гімнастів, шоу балету  ICE CREAM, шоу в`в'єтнамських  поросят, атракціону  тварин "ОСТРІВ СКАРБІВ "та  клоуна Фігаро.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень