Замість скандальної автозаправки на Басовому Куті побудують спортивний майданчик

Зараз у міськраді займаються перерозподілом і передачею землі міському управлінню у справах сім`ї молоді та спорту

Як повідомив начальник управління Сергій Шевчук, у цьогорічному бюджеті на капремонти, реконструкцію та будівництво спортмайданчиків планується передбачити 4,5 мільйона гривень, 500 тисяч зних - саме на будівництво нових майданчиків:

- Виділені кошти на капітальний ремонт – це 2 мільйона 900 тисяч гривень, але ми просимо 4,5 мільйона, оскільки ще сесія не завершується, перевиконання бюджету, можливо, і будуть дофінансовувати. Але є в програмі ще будівництво нове і на цей рік передбачено 500 тисяч гривень. Але ми не можемо будувати нове, оскільки сьогодні ми ведемо роботу відведення землі. В планах є будувати майданчик на Басовому Куті, там, де раніше планувалося будівництво АЗС.

 

Сергій Шевчук також повідомив, що окрім реконструкції старих, у Рівному планують побудувати чотири нових майданчика. Загалом на балансі управління 32 спортмайданчика, в розробці виділення землі ще на 25. До слова, освітянська комісія домовилася про виїзне засідання наступного тижня, аби проінспектувати усі спортмайданчики Рівного.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень