Дієтолог схудла на 45 кілограмів, дотримуючись правила 2:2: ось що вона їла

Завдяки цьому правилу ви зможете їсти більше, але при цьому скидати вагу

Всупереч поширеній думці, велика кількість їжі може допомогти у втраті ваги, але тільки якщо ви зосередитеся на правильних продуктах.

Як пише SheFinds, такий підхід не тільки підтримує збалансоване харчування, а й допомагає підтримувати дефіцит калорій, що робить його ефективною і стійкою стратегією для скидання кілограмів.

Дипломована дієтологиня Ілана Мулштейн поділилася своїм досвідом схуднення та практичними рекомендаціями, які полегшують ведення здорового способу життя.

Вона скинула понад 45 кілограмів і зберегла свою вагу, дотримуючись правила 2:2, яке допомагає їй їсти більше і при цьому худнути.

Це правило передбачає вживання 2 чашок овочів до 14:00, що забезпечує насичений поживними речовинами початок дня, який сприяє ситості, стримує голод і зміцнює загальне здоров'я.

Такі овочі, як броколі, шпинат, болгарський перець, цвітна капуста, брюссельська капуста, цукіні, морква будуть чудовими варіантами. 

Ці овочі містять мало калорій, але багато клітковини, вітамінів і мінералів.

 

Наприклад, броколі містить вітамін С і фолат, шпинат багатий на залізо і кальцій, болгарський перець - на вітаміни А і С, а капуста - поживне джерело вітамінів А, С і К.

Також ці овочі можна їсти в найрізноманітніших варіантах - від сирих закусок до смажених гарнірів або додавання в супи та салати. Вміст у них клітковини сприяє насиченню, допомагаючи вам почуватися ситим і задоволеним, одночасно підтримуючи ваші цілі щодо зниження ваги.

Водночас, хоча правило 2:2, як і багато інших дієтичних рекомендацій, може бути корисним інструментом в управлінні вагою, важливо розуміти, що воно саме по собі не є чарівним рішенням.

Наприклад, людина може старанно дотримуватися правила 2:2, але водночас не худнути, якщо вона споживає надмірну кількість калорій з інших джерел, веде малорухливий спосіб життя або має проблеми зі здоров'ям, що впливають на метаболізм.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень