Дід Мороз і Снігуронька привітали дітей загиблих героїв АТО

Синам полковника Юрія Цісарука, підполковників Олексія Богуславського та Віктора Новіцького напередодні Нового року вручили цінні подарунки

У Рівному Дід Мороз і Снігуронька привітали з Новим роком дітей героїв АТО, які служили в управлінні ОК «Захід» та загинули на Сході України.

Саме колектив цієї військової частини протягом збройного протистояння на сході нашої держави втратив досвідчених офіцерів, які склали життя заради незалежності та територіальної цілісності нашої Вітчизни.

В пам'ять про бойових побратимів синам полковника Юрія Цісарука, підполковників Олексія Богуславського та Віктора Новіцького напередодні Нового року вручили цінні подарунки.

Син підполковника Олексія Богуславського Артем отримав у подарунок новенький планшет, а сину полковника Юрія Цісарука Віталію професійні ролики для занять спортом передасть мама Наталія.

Богдан, син підполковника Віктора Новіцького, який проживає з мамою в м. Мукачеве, вже завтра отримає омріяну зимову куртку, в якій він зможе не тільки гуляти містом, а й підкорювати круті гірські схили.

Всього ж протягом трьох днів у Рівненському гарнізоні казкові гості завітали з подарунками більш ніж до 200 дітей військовослужбовців і працівників Збройних сил України. У захваті діти співали пісень та розповідали вірші біля домашніх лісових красунь.

Роль Діда Мороза та Снігуроньки виконали прес-офіцер управління оперативного командування «Захід» майор Віктор Шубец та старший солдат військової служби за контрактом 55 окремої бригади зв’язку Мирослава Хоменко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень