48 мешканок Рівного уклали контракт зі Збройними силами України

Також близько сотні призовників та стільки ж військовозобов’язаних уклали контракти

Вони служитимуть у сухопутних військах, повітряних та військово-морських силах.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

За словами комісара Рівненського обласного військового комісаріату Михайла Твердохліба, контрактна служба у ЗСУ – це розумна альтернатива строковій, адже вона має чимало переваг.

«Військовослужбовці-контрактники, на відміну від строковиків, самі обирають місце служби, рід військ та військову професію. Їм держава гарантує заробітну плату від 2800 гривень та інші додаткові виплати, у тому числі на оздоровлення», – зазначив Михайло Твердохліб.

Так, на контрактну службу приймають громадяни віком від 18 до 40 років. Вони повинні бути придатними до військової служби за станом здоров’я. Ще їм необхідно мати повну загальну середню освіту, або проходження строкової військової служби. Контрактникам гарантується п’ятиденний робочий тиждень, щорічна відпустка, надається безкоштовне медобслуговування.

А ще військовослужбовці мають можливість професійного зростання, зокрема, безкоштовне здобуття вищої освіти у військових навчальних закладах України.

Час військової служби зараховується до страхового та робочого стажу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень