Деяких людей це дивує: Які особливості вашого мислення

Швидкий тест

Що першим ви помітили на картинці?

Цей простий тест допоможе вам розібратися у собі та зрозуміти, які риси характеру у вас переважають.

Губи

Ви маєте нестандартне мислення та звикли дивитися на світ під іншим кутом. Це не всі розуміють і приймають за дивину, але деякі люди вважають вас унікальними. У вас добре розвинене почуття такту, ви швидко і легко знаходите спільну мову з іншими та будуєте з ними довірливі відносини.

Хмари

Раціоналізм і тверезий погляд – головні принципи, за якими ви живете. Швидше за все ви рідко проявляєте емоції та впевнені, що почуття роблять нас слабкішими і лише заважають об’єктивному сприйняттю реальності. Ви будуєте своє життя за чітким розкладом, і все, що йде поза планом, може ввести вас у стресовий стан. Це стосується і довгострокових, і короткострокових планів. Перш ніж прийняти будь-яке рішення, ви спочатку зважите всі за і проти та прорахуєте усі можливі варіанти результату подій.

Пара на березі

Ви ніколи не дивитеся на ситуацію поверхнево. Ви людина, яка звикла вивчати та аналізувати все побачене. Для когось така увага до деталей здається дивною, але для вас це єдиний варіант запобігти будь-яким непередбачуваним ситуаціям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень