Чоловікам на замітку: Улюблений колір вашої патнерки розкаже, яка вона у ліжку

Оберіть колір

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Червоний

Прихильниці цього кольору – справжні кішки у мішку. Вони легко збуджуються  і насолоджуються близькістю зі своїм партнером у всіх проявах. Тому, хто розпалить у такій жінці багаття пристрасті, вже не зможе його погасити

Жовтий

У жінок, які люблять жовтий колір, ніколи не буває конфліктів із партнером. Швидше за все ви просто погоджуються на всі його бажання.

Рожевий

Такі жінки обожнюють дражнити чоловіків та створювати собі репутацію «звабливої штучки». Хоча в ліжку їм більше подобається отримувати задоволення, а не приносити його партнеру.  

Фіолетовий

Навіть «Гілки персика» (китайський трактат про любов та інтимну близькість) такі жінки читають як інструкцію і технічно її дотримуються. Втім, може все-таки варто почати розслаблятися?

Чорний

Такі жінки не люблять нудьги та рутини, навіть у ліжку, та знають найвідвертіші еротичні ігри.

Зелений

Жінки, які люблять зелений, ніжні та безневинні, ласкаві й трепетні. Для них більше важливі почуття, ніж фізичні стосунки. Щоб досягти гармонії, їм потрібний чоловік, для якого так само важливі почуття, як і для них.

Помаранчевий

Любителі апельсинового кольору люблять фантазувати в ліжку. Кожна зустріч для них – це спектакль. Такі жінки цінують прелюдію, солодкі дрібнички, сказані на вушко, і ласки.

Коричневий

Чуттєвість – це їх друге «я». Навіть якщо немає можливості сказати партнеру про свої почуття, то дотики передадуть все.

Сірий

Це колір нерішучості. Швидше за все, такі жінки дуже боязкі та переживають через дрібниці. Через це інтимна близькість для них не яскраве переживання, а суцільний стрес

Синій

Такі жінки ніжні, чуттєві та не обділені фантазією. Інтим вони перетворюють у прекрасне мистецтво любові. Своїм партнером вони насолоджуються, як прекрасною мелодією, прислухаються до його бажань, але й не забувають про свої.

Білий

Інтим для таких жінок можливий тільки по любові. Зате в цьому випадку пристрасть буде просто феєричною. Дівчата, що вибирають білий, схильні дуже розбірливо вибирати кавалерів. Однак іноді вони стають занадто прискіпливими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень