Активісти з лопатами пройшлися центром міста (ФОТО)

Фото ілюстративне

Активісти Громадської організації Сад історій в Рівному провели акцію та активно долучилися до озеленення міста.

Про це повідомили на своїй сторінці у Фейсбук. Зокрема, до десятка фото додали такий допис:

Сьогодні стали на третину ближче до нашої мети посадити 30 дерев в центрі міста в рамках спільнокошту #ВиСАДкаРівне2019!!!

 

На вулицях Соборній, Драгоманова, Чорновола, Пересопницькій та проспекті Миру озеленення доповнили сакура, 5 платанів та 3 сливи. 

 

Були змушені трішки відступити від плану висадки, бо на Петлюри під сухими туями нас чекав сюрприз бетонний. Але нашим деревам вдалось знайти кращі місця, хай радують.

Ми дуже вдячні рівнянам та бізнесу, які підтримали ініціативу громадського озеленення. Справа того варта і віримо, що вийде налагодити таку кооперацію з владою на постійній основі.

 

Сьогодні наші герої, які допомагали посадити дерева - Садовий центр Grandiflora та Домова Служба, а також наші волонтери. Щиро вам вдячні, друзі!!!

 

Наступний етап - це висадка дерев в місцях, де потрібно розібрати мощення. Складнувато, але з цим нам допомагає міська влада!

Про наступну висадку повідомимо на початку тижня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень