У Рівному розроблятимуть програму озеленення

Аби зберегти каштани, дуби та інші дерева

На сесії Рівнеради у четвер депутати підтримали проект рішення «Про впровадження якісного підходу до озеленення Рівного у 2018 році». Він передбачає розробку «Програми розвитку та збереження зелених зон міста на 2019-2029 роки». Її винесуть розгляд сесії міської ради до 30 жовтня 2018 року.

Підтримка цього рішення сприятиме впровадженню якісного підходу до озеленення міста, покращенню системи догляду за зеленими насадженнями та раціональному розподілу коштів міського бюджету на першочергові потреби зеленого господарства міста.

Проект рішення винесли після розгляду петиції «Змінити підхід до озеленення Рівного!».

Він пройшов обговорення та узгодження пунктів на депутатських комісіях.

Координаторка громадської ініціативи з озеленення міста «Сад історій в Рівному» Оксана Майборода  розповідає, кого залучатимуть до роботи:

Ми вже готові співпрацювати у форматі робочої групи з управлінням ЖКГ та іншими заінтересованими сторонами, залучати досвідчених спеціалістів, щоб у Рівному була дієва Програма розвитку озеленення, яка допоможе комплексно змінити підхід.

За матеріалами «Ради реформ Рівного».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень