У Рівному запровадять програму озеленення міста

Яка сприятиме адаптації міста до зміни клімату

Фото ілюстративне

20 грудня під час пленарного засідання сесії депутати Рівненської міськради підтримали проект рішення «Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених зон міста на 2019-2023 роки», яку розробило управління ЖКГ спільно з громадськістю та спеціально залученими експертами, за підтримки Ради реформ Рівного.

До цього у Рівному не було спеціальної Програми з розвитку озеленення. Тому, проголосувавши за це рішення, депутати підтримали запровадження кращої системи догляду за зеленими насадженнями та розподілу коштів міського бюджету на першочергові потреби для розвитку зеленого господарства міста.

Ініціатор розроблення Програми, представниця Ради реформ міста Оксана Майборода зазначила, що вже у січні у Рівному пройдуть публічні обговорення досліджень у секторі озеленення міста.

За словами депутата міської ради Миколи Бляшина, наступним кроком влади буде виділення коштів на запровадження програми та забезпечення її виконання.

Фото ілюстративне

Своєю чергою, начальник управління ЖКГ Ярослав Сахнюк відзначив громадськість за ініціативу та конструктивний діалог:

Під час розробки програми зацікавлені учасники показали професійний рівень та відповідальне ставлення до роботи над документом. Протягом двох місяців провели низку зустрічей за участі громадськості та експертів і напрацювали якісну Програму. 

 

Наше управління вітає таку практику співпраці і відкрите до ініціатив мешканців для спільного вирішення питань, що стосуються життя нашого міста.

Тож з 2019 року почнеться упровадження заходів Програми, які допоможуть розвивати міське озеленення, що сприятиме адаптації міста до зміни клімату та забезпечуватиме комфорт та здорове середовище для життя мешканців.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень