Чиновник Генштабу влаштував стрілянину по дітях у присутності поліцейських? (ВІДЕО)

Патрульні просто дали йому піти?

Усі деталі цієї справи допоки достеменно невідомі. Є лише відео, на яких п’яний працівник Генштабу ЗСУ ( відомо, що це один із керівників управлінь Генштабу) дає якісь пояснення трьом патрульним, а потім дістає пістолета і починає ним розмахувати і стріляє в повітря.

Хто викликав Поліцію невідомо, але припускається, що цей високопосадовець Генштабу ЗСУ почав стріляти у дворі одного з ЖК столиці ще раніше «під час побутового конфлікту», який нібито трапився «біля дитячого ігрового майданчика».

На відео ми бачимо, що патрульні спочатку не надто перелякалися пістолета в руках посадовця Генштабу, але коли той почав стріляти, то вирішили його не затримувати, а дати піти.

Так чи інакше, але відомо, що стрілка із Генштабу вже відсторонили від обов’язків.

Вважається, що саме цей постріл чиновник Генштабу міг зробити в бік дитячого майданчика

ЯКЕ ПОКАРАННЯ ЧЕКАЄ ЧИНОВНИКА ГЕНШТАБУ?

Вочевидь, якщо він так любить стріляти, його було б правильно відправити кудись на лінію фронту, де його бойові навички змогли б отримати належне застосування.

Але це лише думки окремих осіб.

От як ситуацію прокоментував Міністр оборони України Олексій Рєзніков. Про це йдеться у повідомленні Рєзнікова у Фейсбук.

 - За моїм наказом розпочате службове розслідування для з’ясування усіх обставин інциденту, коли посадова особа Генерального штабу Збройних Сил України – керівник одного з управлінь, вчинила дії, які мають ознаки не тільки дисциплінарного, але й кримінального правопорушення.

 

Створено відповідну комісію на чолі з заступником Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенантом Євгеном Мойсюком.

 

На час розслідування посадовець відсторонений від виконання обов’язків.

 

Якщо у встановленому порядку підтвердяться факти, що внаслідок дій посадовця була загроза настання тяжких наслідків, а саме – ризик для життя та здоров’я дитини, буде зроблено все для справедливого покарання, - заявив Олексій Резніков.

Міністр оборони також пообіцяв повідомити про результати розслідування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень