В льотчиків-москалів не відкриваються парашути: в ГУР Міноборони України здогадуються ЧОМУ

«Випадковість? Не думаємо!» (с)

Збитий російський літак
Збитий російський літак

«У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути. Випадковість? Не думаємо!»

Днями українською системою ППО було збито російський літак Су-25. Ворожий льотчик катапультувався, але загинув.

 

Збитий російський пілот став одним із багатьох тисяч окупантів, які прийшли «на Україну», а залишаться назавжди в українській землі. Однак цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів Путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут, — повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зараз там детально вивчають уламки цього та раніше збитих літаків російських фашистів і з попередніх результатів випливає, що однією з причин неспрацьовування парашута може бути його умисне неправильне укладання перед вильотом.

Може здатися, що це парадоксальний висновок, проте...

Виходячи з того, що російським матерям для задоволення геополітичних амбіцій кремлівського карлика Путіна належить розгорнути воістину стаханівський рух з народження не дітей, а танкістів, артилеристів та фахівців інших військових спеціальностей, багато тисяч яких стали добривом для українських чорноземів, такий варіант не слід повністю виключати.

Дуже точний малюнок відомого рівненського художника Юрія Журавля
Дуже точний малюнок відомого рівненського художника Юрія Журавля

Зважаючи на те, що кожен із російських льотчиків, які здійснюють бойові вильоти в українське небо, вбивають наших дітей і жінок, руйнують 500-кілограмовими бомбами та ракетами наші міста, що мають тисячолітню історію, за міжнародними канонами – військовий злочинець, який буде засуджений на великий тюремний термін, віддавати таких людей у ​​руки правосуддя та відкрити правду усьому світу – це якось не за кремлівськими правилами.

Краще льотчику перед вильотом силами традиційно сіренького та непомітного особіста (спадкоємця «залізного Фелікса» та дрібного Путіна) трохи «підправити» парашут.

 

Як то кажуть – раз і справа у капелюсі. У сенсі льотчик у землі і нікому нічого не розповість. А російські жінки – вони ще понароджують. Не вперше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень