Не вірте байкам про 3 дні: в Міноборони показали таємні документи росіян (ФОТО)

В Міноборони потрапили планувальні документи підрозділу російської армії

Втікаючи в паніці, росіяни вони лишають не тільки танки, а й таємні документи. 

Саме так Міноборони отримало планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації.

Серед документів: робоча карта, бойове завдання, таблиці сигналів управління, таблиця позивних, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

З цих документів стало відомо, що документи про війну з Україною були затвердженні ще 18 січня, а сама операція із захоплення України повинна тривати 15 діб, а саме з 20.02. по 06.03.

Підрозділ ворога мав висадитися з ВДК «Орськ» біля Степанівки-1 та в подальшому діяти з військовими частинами армії РФ, а потім - заблокувати і взяти під контроль Мелітополь. 

Тому Міністерство оборони попереджає:

Коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що  приїхав на навчання і заблукав - не вірте! Вони знали, вони ретельно планували і готувались. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень