Не вірте байкам про 3 дні: в Міноборони показали таємні документи росіян (ФОТО)

В Міноборони потрапили планувальні документи підрозділу російської армії

Втікаючи в паніці, росіяни вони лишають не тільки танки, а й таємні документи. 

Саме так Міноборони отримало планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації.

Серед документів: робоча карта, бойове завдання, таблиці сигналів управління, таблиця позивних, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

З цих документів стало відомо, що документи про війну з Україною були затвердженні ще 18 січня, а сама операція із захоплення України повинна тривати 15 діб, а саме з 20.02. по 06.03.

Підрозділ ворога мав висадитися з ВДК «Орськ» біля Степанівки-1 та в подальшому діяти з військовими частинами армії РФ, а потім - заблокувати і взяти під контроль Мелітополь. 

Тому Міністерство оборони попереджає:

Коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що  приїхав на навчання і заблукав - не вірте! Вони знали, вони ретельно планували і готувались. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень