Хто тепер закуповує якісні вакцини для жителів Рівненщини?

Вони тепер перевірені

Голова правління БО «Мережа  100% життя Рівне» Юрій Лазаревич каже, що вакцини в Україні тепер якісні та перевірені. Їх закуповують міжнародні організації за кордоном, для всього світу, тому батькам боятись нічого:

Змінилась система закупівлі. Зараз закуповують міжнародні організації у перевірених виробників. Раніше траплялись ситуації, коли Міністерство закуповувало у неперевірених. Крім того, цими виробниками могли бути знайомі, як от з вакциною проти гепатиту Б, яку закуповували у фармкомпанії сина Богатирьової. Є зафіксовані летальні випадки саме після цієї вакцини. Коли таке траплялось, її ставали на карантин, а через деякий час знову закуповували. Зараз такого немає.

За словами Юрія Лазаревича, ціна на вакцини нині також змінилась та стала більш доступною, бо закупки проводяться прозоро, а продаж без націнок. Це все для того, аби батьки не боялись робити щеплення дітям. Голова правління БО «Мережа  100% життя Рівне» каже, що вакцинація має бути обов'язковою:

Вакцинація – це те, що допомогло подолати дуже багато інфекційних захворювань.  У всьому розвиненому світі - це нормально. Зараз можна побачити, скільки сплесків різних хвороб, які розпочалися в Україні, і захворювань, про які раніше не говорили. Я думаю, це тому, що раніше вакцинація не проводилася, як слід.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень