Де не можна ставити холодильник: ТОП-3 заборонених місця на кухні

Про умови експлуатації цього виду техніки

Холодильник дуже примхливий у виборі своїх «сусідів». Часто його сталять біля газової плити, навпроти вікна, де постійно потрапляє сонячне світло і навіть біля батареї.

Неправильне розташування техніки може стати причиною поломки або зайвої витрати електроенергії. Розберімося, де все ж можна ставити холодильник.

Чи можна ставити холодильник поруч з плитою і батареєю

Плита і холодильник поруч – це найгірша ідея, яка може прийти вам в голову. Це досить зручно з точки зору розміщення на кухні, але рекомендується залишити деяку відстань між ними для забезпечення належної вентиляції і запобігання підвищення температури навколо холодильника.

Теж саме стосується і батарей.

Холодильник поруч з батареєю може призвести до перегріву і обмежить циркуляцію повітря навколо побутової техніки. Також батарея нагріє повітря навколо холодильника, що може негативно позначитися на його роботі і споживанні енергії.

Холодильник поруч з пральною машиною

Варіант поставити холодильник поруч з пральною машиною здається вже не таким і поганим. Однак, щоб уникнути конденсації та пошкодження обох приладів, рекомендується залишити деяку відстань між холодильником та пральною машиною. Пральна машина може створювати вібрації, особливо під час циклу віджиму.

Якщо холодильник знаходиться занадто близько, це призведе до проблем з роботою або пошкодження приладів. Спробуйте розмістити їх так, щоб знизити передачу вібрацій.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень