Як довго росія зможе вести інтенсивну війну

Експерт підрахував резерви ворога

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Військовий оглядач Олександр Коваленко розповів, що коли на росії закінчиться техніка часів СРСР, війна перейде у фазу «гострого дефіциту». На старих запасах ворожа країна може підтримувати інтенсивність бойових дій не більш ніж два роки.

У них зараз уже є цей дефіцит, він уже спостерігається, а тоді це буде гострий критичний дефіцит із забезпечення військ технікою. Коли війська не будуть забезпечені технікою, це буде зовсім інший рівень інтенсивності бойових дій. Приблизно до двох років вони мають можливість такого відновлення коштом своїх складів та центрів зберігання. Потім може початися зниження інтенсивності бойових дій та можливостей ведення війни, – розповів Олександр Коваленко.

За його словами, агресорка уже тепер має труднощі з виробництвом нових танків та займається лише відновленням та модернізацією цих бойових машин, які знімають зі зберігання на складах.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень