Де навчаються діти «зіркових» батьків: в Україні чи за кордоном. Скільки це коштує?

Знаменитості можуть дозволити оплатити навчання своїм дітям, та чи роблять вони це?

Оля Фреймут та її донька Злата Мітчелл

Освіта – це з давніх-давен чи не найголовніше для кожної людини. Здавна було так: чим багатша родина, тим кращу освіту здобуває її дитина.

Син Сергія Притули

Син знаменитого українського телеведучого, а від початку повномасштабного вторгнення ще й волонтера Сергія Притули здобуває освіту в київському ліцеї «Поділ» № 100.

На сайті навчального закладу написано, що одна з найголовніших умов вступу – це середній бал у табелі не нижче вісімки, так само і оцінки з інших предметів не мають бути нижчими за вісім.

Якось Притула демонстрував у мережі світлини свого сина з похвальним листом за відмінне навчання та поведінку.

Фото з Instagram Притули

Син Тіни Кароль

Син Тіни Кароль уже давно навчається в закордонній школі. Веніамін живе в українській родині в Лондоні. Влітку він на відмінно закінчив навчання у початковій школі Repton Preparatory School. Вартість студіювання тут становить близько одного мільйона гривень на рік.

Веніамін склав іспити з англійської та французької мов, біології, математики, хімії, фізики, історії, географії та фізкультури і перейшов до старшої школи.

Діти Ольги Фреймут

Відома ведуча розповіла, що дітей хотіла віддати в престижний ліцей №100 на Подолі, де навчалася її старша донька Злата. Однак до школи її діти пішли у Лондоні, де під час війни перебуває Ольга Фреймут: Валерій – до 2 класу, а Євдокія – до 1 класу.

Навіть в Англії ми не забираємо в дітей українське навчання. Тому Валерій буде вчитися в PSI – це школа з українською системою освіти, – розповіла селебріті.

Діти Фреймут легко спілкуються англійською, адже з 3 років вчилися за американською системою, тому в них немає мовного бар'єра.

Щодо старшої доньки - Злата Мітчелл живе і навчається в Лос-Анджелесі. Там вона займається танцями, а також розвиває власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING. Нещодавно дівчина поділилася інформацією про те, що у неї є бойфренд. Хлопця звуть Оскар, він з Каліфорнії.

Діти Віталія Кличка

Діти київського мера  живуть та навчаються в Європі. Школярами вони відвідували Міжнародну школу Гамбурга. Рік навчання в цьому закладі обходиться батькам у 20 тисяч доларів.

Наразі єдина донька Віталія Кличка, 18-річна Єлизавета, навчається у Нідерландах на факультеті психології. Молодший син політика, 16-річний Максим, робить великі успіхи у навчанні у Великій Британії. Завдяки високому зросту хлопець потрапив до баскетбольної команди Кембриджу. А ось старший, 21-річний Єгор, готується вступати до аспірантури та серйозно займатися бізнесом.

Діти Олі Полякової

Як відомо, старша донька української співачки Олі Полякової, 17-річна Маша влітку вступила до омріяного ВНЗ за кордоном – це музичний коледж BMus в Лондоні, де вартість навчання для іноземців стартує від 25 тисяч фунтів на рік.

Полякова розповіла, що її молодша донька, 11-річна Аліса, також зараз навчається у Великій Британії. Там дівчинка живе в гуртожитку від приватного навчального закладу.


Раніше ми писали:

Дочка Полякової довбанулася?... Сидячи у Лондоні, вона вирішила показати Україні, як лиже «пеніса» (ФОТО)

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень