Де і як зберігати вдома гроші, щоб вони примножувались: народні прикмети

Гроші потрібно зберігати у спеціальному місці

Перед тим, як покласти гроші на зберігання, потрібно обов'язково прибрати кімнату, щоб очистити її від негативної енергетики.

Також потрібно звільнити кімнату від мотлоху і старих речей.

Також для залучення фінансів у кімнаті ставлять вазон із грошовим деревом та акваріум із рибками.

Зберігати гроші потрібно у місці, прихованому від сторонніх очей і від сонячного світла. Це може бути сейф або скринька. Бажано, щоб на декоративній скриньці був замок, хоча б символічний.

 

Вважали, що звук від відкривання замка притягує гроші у схованку.

Копійки можна зберігати у вазочці, яку потрібно поставити на підвіконня. Вважають, що сонячна енергія сприяє залученню фінансів. Хоча б раз у тиждень потрібно додавати монети у вазочку.

Гроші краще зберігати подалі від електричних приладів, особливо мікрохвильвоки чи витяжки. Також не варто зберігати кошти біля кранів з водою, інакше вони «витікатимуть» із рук.

У пачці з грошима обов'язково має бути парна кількість купюр, інакше гроші швидко підуть від вас. Крім того, кількість банкнот у пачці не повинна бути рівною 50.

Езотерики кажуть, що ідеальна кількість банкнот в пачці грошей має дорівнювати 20, 80 або 100.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень