Про що нас попереджає ангел-охоронець: 8 знаків долі, на які варто звернути увагу

Які знаки нам може надсилати наш небесний крилатий заступник

Якщо у вас несподівано потекла ручка, то це знак, що вам не тільки варто уважно поставитися до важливої документації, а й виявити пильність до фінансів. Крилатий заступник вас попереджає, що не слід просити про збільшення зарплати або про підвищення по службі.

Та й на виконання задуманого також не треба розраховувати. Крім всього вищепереліченого, у вас зіпсуються відносини з начальством, а це, зрозуміло, погано відобразиться на кар'єрному зростанні. Є навіть можливість втрати робочого місця.

Якщо ви помічаєте, що у вас все з рук валиться, це теж знамення згори. Така незграбність, що раптово напала, — це підказка, що незабаром ви можете втратити цінні речі. Тож слідкуйте за своїм портмоне, телефоном, сумочкою.

Адже саме так ангел вас попереджає про те, що ви можете стати жертвою крадіжки, а може, навіть і розбою. У цей період не варто пускати до будинку незнайомих людей.

Якщо транспорт, в якому ви їдете, зненацька ламається, це також попередження. Припустимо, ви їдете купувати нову квартиру, а машина раптом зламалася, тобто варто 10 разів подумати про майбутню покупку, адже вона точно виллється неприємностями для вас.

До речі, ангел може сигналізувати вам не лише поломкою автотранспортного засобу. Знаком можна вважати, якщо та ж маршрутка проїде вашу зупинку або взагалі відвезе вас в інший бік.

Якщо ваш наручний годинник зламався, розбився або просто зупинився. Це попередження від вашого крилатого заступника, що цей день вкрай невдалий для будь-яких фінансових операцій.

Якщо ви часто бачите галасливі гороб'ячі зграйки — так-так, це теж знак. Таким чином вищі сили намагаються попередити, що день видасться несприятливим для поїздок.

Якщо ви помічаєте, що у вашому будинку останнім часом постійно ламаються побутові прилади, ваші кімнатні рослини не приживаються, пропадають, посуд постійно б'ється, то ваш Ангел вам просто кричить з небес, що з кимось із близьких родичів біда. Обдзвоніть усю рідню, і з'ясуйте, кому так потрібна ваша допомога.

Якщо ви помітили, що на очі вам постійно трапляються авто з трьома однаковими цифрами у номерному знаку, це попередження, що вирішенням важливих справ займатися зараз не варто.

Якщо ви не можете потрапити на важливу зустріч — поганий знак. Приміром, транспорт проїжджає повз, або він набитий, і ви не можете в нього влізти, то ваш крилатий заступник сигналізує, що їхати не варто. Краще повернутися додому, адже день не підходить для вирішення важливих питань.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень