Ціни захмарні: скільки коштує у Рівному квартира

Житло подорожчало як на вторинці, так і у новобудовах

Квартири у Рівному знову подорожчали. Причому на тлі зменшення загальної пропозиції зросла вартість як на вторинному ринку, так і у новобудовах. 

Житло у новобудовах подорожчало на 2% і за квадрат зараз беруть 35 тисяч гривень. Це майже на 10 тисяч гривень більше ніж у Тернопільській та Хмельницькій областях. 

Дорожче ніж у Рівному, серед західних регіонів, новобудови пропонують хіба у Львові та на Закарпатті.

На вторинному ринку однокінна квартира у Рівному зараз коштує майже 41 тисяч доларів, це на 6% більше ніж було напочатку весни. Приблизно такі ж ціни й у сусідніх областях. 

На Закарпатті за таку ж квартиру просять 58 тисяч доларів, а у Львові ще на 10 тисяч більше. Проте лідером, як і до повномасштабного вторгнення, залишається столиця. 

Середня ціна однокімнатних квартир на вторинному ринку складає 97 тисяч доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень