Ціни на яйця знижуються. Якою буде вартість перед Новим роком

А от через відсутність світла в помешканні зробити запас – не вдасться

Ціни на яйця після стрімкого зростання почали знижуватися. Сьогодні десяток яєць вже можна купити менш як за 60 гривень.

Зростання цін виробники пояснювали скороченням поголів'я курок-несучок, а також відсутністю молодняку для відтворення поголів'я. Навесні більшість ферм відмовились від вирощування курки, адже не могли скласти бізнес-прогноз в умовах війни на тривалий термін. Яйця через це стали практично дефіцитним продуктом, що також стимулювало ціни до зростання.

Після втручання Антимонопольного комітету ціни на яйця почали знижуватися. Також деякі виробники уже виростили молодняк курки.

Експерти кажуть, що до кінця 2023 року ціни на яйця мають стабілізуватись і навіть піти на зниження. Щоправда, зниження обіцяють аж після новорічних свят. Деякі ж фахівці запевняють, що через збільшений попит ціни на яйця знову можуть підскочити.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень