Цілила собі в груди, а дитині в голову: у сусідньому Луцьку жінка порізала себе та 2-річну доньку (ВІДЕО)

І залишила передсмертну записку

2-річну дитину та її 33-річну матір нині намагаються врятувати лікарі в Луцьку. Поранених жінку і малечу забрали посеред ночі з дому. Попередньо відомо, що мати порізала дочку, а потім себе. Поруч була записка, її зміст в поліції поки не оприлюднюють.

Жінка встигла завдати собі множинних ударів в груди, дитину поранила в голову, в тулуб, залишала і передсмертну записку, - розповідає речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук

Швидку викликав чоловік, він з сусідньої кімнати почув крик, а коли прибіг, побачив закривавлену дівчинку та дружину. Обох поранених шпиталізували.

Стан жінки медикам вдалося стабілізувати, а от її дочка почувається значно гірше, вона в реанімації.

Її прооперували, біля неї чергує батько.

Що сталося тієї ночі в родині, намагаються з’ясувати слідчі. Відомо, що на обліку соціальних служб сім’я не стояла. Окрім пораненої дитини, батьки виховують ще 9-річну доньку.

Дуже гарна жінка, гляділа дітей, а що сталося – не знаю, - кажуть сусіди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень