Ці гарячі бутерброди з’їдають за 10 хвилин: готувати їх теж швидко і просто (РЕЦЕПТ)
Ваші рідні будуть вдячні за таку страву

Гарячі бутерброди – це швидка і хрумка їжа, яка підійде і на сніданок і навіть на святкове застілля. Приготувати таку можна за кілька хвилин. Причому можна обійтися без замішування тіста.
Їх можна готувати перед несподіваним приходом гостей, для обіднього перекусу чи під фільм увечері. Цей рецепт дуже подобається дітям, але й дорослі від нього також будуть у захваті. А найкраще те, що готувати такі бутерброди можна навіть із залишків продуктів у холодильнику.
Пропонуємо вам приготувати й собі таку страву.
Інгредієнти:
- Хліб
- Ковбаса – 300 г
- Помідори – 2 шт
- Сир – 200 г
- Яйця – 1-2 шт
- Болгарський перець – 1 шт
- Кукурудза – ½ банки
- Майонез, або вершковий сир
Хліб можна брати будь-який. Але тостовий для таких бутербродів працює найкраще — він добре тримає форму та рівномірно підсмажується. Якщо його немає, то підійде також звичайний батон. Головне, щоб скибки були не надто товстими.
Болгарський перець, помідори і ковбасу будь-якого виду нарізаємо кубиком.
Твердий сир натріть на великій терці.
Змішуємо всі інгредієнти, додаємо яйця, кілька ложок майонезу або вершкового сиру і заправляємо ароматними спеціями. Можна не солити, бо сіль є у ковбасі, сирі і майонезі.
Викладаємо суміш на скибки хліба і запікаємо 10-15 хвилин при температурі 200°C.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ