Найпростіший і найшвидший йогуртовий бісквіт: рецепт від французького шеф-кухаря
Для цього рецепта вам не потрібні ваги

На приготування пирога йде всього 45 хвилин і вам не знадобляться ваги. Візьміть стаканчик з-під йогурту, де якраз вміщалося 125 мл продукту.
Інгредієнти:
- 1- баночка грецького йогурту
- 2 - баночки білого цукру (250 г)
- 3- яйця
- 1- баночка оливкової олії
- 3 - баночки звичайного борошна
- 1 чайна ложка - розпушувача
- Щіпка солі
- 1 чайна ложка - ванільного екстракту
- Свіжа малина або чорниця
Змастіть форму для кексу невеликою кількістю олії або кулінарного спрею, а потім злегка присипте її борошном.
Перелийте йогурт у миску для змішування і додайте цукор. Змішайте все вінчиком, щоб вийшов густий крем, а потім вбийте яйця і ще раз збийте.
Потім влийте ванільний екстракт, влийте олію і ще раз перемішайте.
Тепер саме час додати сухі інгредієнти: борошно, сіль і пекарський порошок.
Спробуйте тісто на смак і за потреби додайте ще ванілі, а потім вилийте в підготовлену форму для випічки.
Обваляйте чорниці або малину в невеликій кількості борошна, щоб вони не потонули, потім покладіть їх на поверхню тіста і злегка втисніть.
Випікайте в духовці 35 хвилин при 180C, потім вийміть і залиште остигати на 10 хвилин. Обережно переверніть пиріг на підставку для торта так, щоб сторона з фруктовою начинкою була спрямована вгору.
Посипте цукровою глазур'ю і найшвидший французький йогуртовий бісквіт готовий.
Смачного!
Джерело: unian
Радіо Трек: НОВИНИ