Апетитні котлетки з капусти: Копійчана страва, яка нагодує всю сім’ю (РЕЦЕПТ)
Треба мінімум продуктів
Якщо ви любите капусту, то ця страва точно буде вам до смаку. Котлетки виходять ніжними і соковитими. І це відмінна можливість приготувати з улюбленого овоча нову і цікаву страву.
Котлетки можна їсти як самостійну страву або подавати як доповнення до основної.
Інгредієнти:
- 250 грамів – капусти
- 1 куряче – яйце
- 75 мілілітрів – кефіру
- 3 столові ложки – пшеничного борошна
- 40 мілілітрів – олії
- сіль, перець – на смак
З капусти знімаємо верхні листки, дрібно шаткуємо ножем і кладемо в глибоку ємність. Додаємо сіль і обминаємо руками.
Яйце відварюємо до готовності, очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо до капусти. Туди ж вливаємо кефір, всипаємо борошно і чорний перець. Все ретельно перемішуємо ложкою.
Розігріваємо на сковороді олію і кладемо капустяну масу за допомогою ложки. Смажимо котлетки на мінімальному вогні до золотистої скоринки з двох сторін. А потім подаємо до столу.
Котлетки виходять ніжні і соковиті. Вони чудово підійдуть до пісного меню, якщо виключити курячі яйця. А також сподобаються тим, хто дотримується дієти і вегетаріанцям.
Джерело: prosti-recepty
Радіо Трек: НОВИНИ