У Рівному молодь обговорює, як змінити країну

У Рівному цими днями молодь дискутує на суспільно-важливі та актуальні теми в рамках ініціативи «Молодь. Наше слово»

Це унікальний захід, що розроблений з метою обговорення та вирішення соціальних проблем молоді кожного регіону України. Він пройшов вже в 9-ти містах країни.

В Рівному до участі в заході долучилися близько 40 учасників з різних міст. Також взяли участь і представники влади. Зокрема, це начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський, начальник управління молоді та спорту Віталій Ліпський, депутат Рівнеради Любов Романюк, представники облдержадміністрації та центру зайнятості.

Як відзначає Григорій Таргонський, такий захід – це можливість безпосередньої комунікації між студентами та представниками влади. Далі пряма мова:

Я думаю, що кожен з сьогоднішньої розмови багато що для себе візьме в практичній роботі. Тому що цього, очевидно, не вистачає для кожного: для студента, для викладача, для чиновника. Тому для мене це позитивний захід

Завдяки цій ініціативі, молодь спільно з представниками влади та громадськими активістами працювала над трьома напрямками: проблеми сучасної освіти, молодіжне безробіття та соціальна інтеграція молоді. Як переконані організатори, такі дискусії можуть перерости з часом в реальні ініціативи для вирішення глобальних проблем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень