Чи готові виборчі дільниці Рівного до виборів 25 жовтня

Залишилося менше трьох тижнів

З 9 жовтня стартує робота дільничних виборчих комісій. Тому, каже керуючий справами міськвиконкому Рівного Петро Середюк, поки рано говорити, чи готові приміщення дільниць до виборів.

Цього року ми позабирали виборчі дільниці з гуртожитків, де вже створені ОСББ. Тож майже всі вони вже розташовані  у приміщеннях бюджетних установ. Хоча їх вибір для розміщення був обмежений. Адже нові школи і дитсадки у місті не будуються.

 

Приміщення дільниць обстежують зараз різні контролюючі органи. А чи все готово на них до роботи – вже нам говоритимуть голови комісій, коли розпочнуть роботу.

За законом, забезпечувати виборчі дільниці усім необхідним для організації волевиявлення громадян мають за кошти місцевого бюджету. Вперше цього року вибори проходитимуть в умовах епідемії коронавірусу. Тож приміщення треба забезпечити протиепідемічними засобами.  Втім, каже Петро Середюк, у законі чи інших документах ніде нема чітко написано, що саме і скільки потрібно для цього купити. Тож поки над цим питанням у міськвиконкомі думають. 

 Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень