Чи буде зрівнялівка в зарплатах прибиральниці і вчителя

Після підвищення з 1 січня цього року мінімальної зарплати до 3200 гривень педагоги Рівного чекають на те, якою буде їхня нова зарплата

Ми запитали про розмір зарплат заступника начальника міського управління освіти Рівного Ірину Кіруцу:

Не розкажу, тому що немає наказу Міністерства освіти. Які є постанови – такі є постанови Кабміну, а Міністерство нам наказ не дало свій профільний, як нам рахувати шкалу, як застосовувати. Аванс ми нарахували. Виплатим завтра-післязавтра. Чекаєм. Сказали, нам буде профільний наказ Міністерства. Буде роз’яснення. Я можу сказати, що зрівнялася зарплата начальника управління і прибиральниці. А як молодий вчитель – не можу сказати.

За словами Ірини Кіруци, зарплата держслужбовця нині зрівнялася із зарплатою прибиральниці. А ось у вчителя вона залежить від кількості дітей у класі, від кваліфікації. І як саме це рахувати – буде вказано у наказі Міністерства освіти.

Єдине, чим можна втішити працівників шкіл, що нікого через підвищення мінімальної зарплати не скорочуватимуть і не переводитимуть на неповний оклад. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень